se schimba contractele la apa

S.C. Goa a vandut divizia de apa-canal celor de la S.C. Apa-Canal si astfel se pare ca se vor schimba contractele de apa. Desi se stia de vanzare de mult timp, iar aceasta s-a realizat in urma cu suficient timp, noua conducere a inceput sa anunte schimbarea contractelor in urma cu cateva zile doar, iar termenul final fiind 30.06.2009. Sunt curios in ce masura vor schimba stimabilii numarul mare de contracte in scurta perioada pe care au decis s-o aloce pentru acest lucru. De asemenea sunt curios ce preturi bomba vom plati pentru metrul cub de apa incepand cu luna viitoare. Sunt convins ca se va incerca o noua japca pe baza resurselor naturale asupra carora avem toti dreptul.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare