Sa fie clementa, dar nu pentru toti

Scriam intr-un articol anterior despre demersul primarului de a-I improprietari pe cei “defavorizati social” si despre faptul ca prin acest demers se creaza un precedent periculos.

Totusi se pare ca bunele intentii ale primarului in acest caz sunt mai mult sau mai putin justificate de faptul ca cei pe care vrea sa-I improprietareasca nu locuiesc in aproprierea Palatului Brukenthal sau altui loc de interes pentru aspiratile comerciale ale primarului.

Astfel cand vine vorba de aplicarea acelui tratament celor care nu sunt in deplina legalitate in zonele de interes pentru primar atitudinea acestuia se schimba. Probabil ca stiti cu totii ca intre fosta moara si intrarea in Palatul Brukenthal dinspre strada Garii exista o casa modesta unde-si traia viata linistita o familie oarecare pana ca primarul sa-si faca “cunoscute” interesele.

Astfel in timp ce pe de-o parte militeaza cu zambetul pe buze pentru favorizarea unor “defavorizati” de a intra in legalitate pe cealalta incearca sa lase fara drumuri o familie care pe vremea comunistilor a primit terenul in folosinta in mod legal de la Primaria Avrig si a platit pentru asta, iar acum cand are ocazia de a intra in posesie legala si incearca acest lucru nu poate fiindca domnul Arnold Klingeis considera ca e frumos si perfect acceptabil pentru societate ca sa lasi pe drumuri o familie luandu-le casa pe care si-au construit-o pe un teren pe care l-au primit legal pentru simplul fapt ca intentionezi sa faci o parcare pentru restaurantul pe care-l detii in incinta Palatului Brukenthal.

Probabil ca asa se face in opinia dansului turismul de care vorbeste cu mandrie in articolul pe care l-a platit pe bursa.ro pentru a-si face imagine si despre care am scris aici si probabil ca primarul nu se va opri aici cu demersul sau atentand la dreptul de proprietate al altora si va recurge la aceleasi metode de intimidare si va utiliza politica pumnului in gura cum fac unii dintre consilierii adusi de el in Primaria Avrig pentru a-si pune in practica intentile.

Dupa aflarea acestui caz n-am concluzionat decat ca unicul merit al lui Jianzu Wang la primirea titlului de “Cetatean de onoare” al orasului Avrig a fost constituit de faptul ca l-a indoctrinat pe actualul primar in spiritul marelui conducator Mao Zedong si l-a invatat pe acesta metodele de presiune politica practicate de regimul de la Beijing.

(Vizualizat de 5 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *