Sa cunoastem candidatii: Adrian Stoica

538330_106901782784570_740833428_nDupa cum v-am obisnuit in ultimele zile publicam raspunsurile unui alt candidat pentru consiliul local.

Sunt convins ca multi s-au intrebat de ce am pus intrebari candidatilor pentru consiliul local. Ei bine cel putin teoretic ei sunt cei care va vor reprezenta in administratia locala dupa 10 iunie.

Ar mai fi cativa consilieri carora le-am trimis intrebari, sa speram ca vom primi si raspunsuri.

1. Care este profesia dumneavoastra fiindca nu ne-am putut da seama din profilul de Facebook?

Ultimele studii m-au calificat ca si sociolog si etnolog, putand sa si predau, aceste materii, in scoli.

2. Ce v-a determinat sa candidati anul acesta?

Dorinta de-a avea "un cuvant de spus" cu privira la cultura din Avrig; postul pe care l-am ocupat pana acum, stand sub semnul ambiguitatii si incertitudinii.

3. In cazul in care veti obtine un mandat de consilier, care sunt principalele trei proiecte pe care le veti propune in calitate de ales in consiliul local?

I. Punerea in legalitate a instituiei Casa de Cultura,
II. Reabilitarea cladirilor apartinatoare acestei institutii,
III. Crearea unui Centru Cultural, din care sa faca parte toate institutiile de cultura, culte si invatamant( Casa de Cultura, Muzeu, Biblioteca, Clubul Copiilor, Biserici, Scoli) alaturi de alte O.N.G.-uri cu activitati culturale.

4. In cazul in care veti observa in consiliul local o conduita imorala a celorlalti colegi consilieri, precum si o relativa ignoranta la nevoile cetateanului veti face publice aceste aspecte fie trimitandu-ne noua un comunicat fie altor entitati de presa sau de informare a opiniei publice?

Propun, chiar, revenirea la filmarea sedintelor si difuzarea lor pe un post local.

5. Cum vedeti orasul Avrig peste patru ani? O sa fie la fel de slab dezvoltat economic sau o sa cunoasca o usoara ascensiune, pentru ca bineinteles in vremuri de criza nu putem vorbi de o dezvoltare notabila.

Va raspund dupa 10 iunie.

6. Ati ales sa candidati consilier si nu primar? De ce?

Prefer " politica pasilor marunti " ( si siguri !?)

7. Cum vedeti demersul nostru, pe care-l facem de cativa ani de a informa opinia publica in cazurile in care administratia locala nu si-a facut treaba si cum vedeti punctul nostru de vedere asupra acestor aspecte?

Va felicit, uradu-va sa fiti verticali si impartiali.

8. In cazul in care veti ajunge consilier local de Avrig si vom incerca sa obtinem de la dumneavoastra diverse informatii de interes public, informatii care de altfel ar trebui sa fie publice conform legii transparentei, ni le veti furniza?

Atata timp cat raspunsul meu nu lezeaza fizic sau moral, DA.

9. In cazul in care vom primi diverse sesizari privind anumite aspecte ale vietii publice a orasului, ce sunt ignorate sau nestiute de autoritati, iar aceste aspecte sunt sesizate la noi sub protectia anonimatului din diverse motive si noi vi le vom aduce la cunostinta in calitate de reprezentant al orasului. Veti face aceste aspecte cunoscute si colegilor dumneavoastra?

In mod cert.

10. Cum a reactionat opinia publica (familie, prieteni, cunoscuti si necunoscuti) la candidatura dumneavoastra din acest an?

Dupa momentul de surpriza, au trecut la incurajari .
P.S. de la necunoscuti n-am primit , inca, " semnale" !

(Vizualizat de 6 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
3 Responses to “Sa cunoastem candidatii: Adrian Stoica”
  1. Gheorghe Vasiu says:
  2. Marius says:
  3. Marius says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *