Referendumul agita spiritele la Avrig

Referendumul din Avrig ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani provoaca tensiune in localitate. Reprezentantii Asociatiei Crescatorilor de Animale sustin ca terenul de pasunat, pe care se intentioneaza “oficial” sa fie construita zona industriala sud, va fi impartita intre consilierii locali. Asta pentru ca, in zona ar urma, in viitor, sa fie construita o autostrada. “Pe unde este acum terenul de pasunat, e in plan sa se construiasca un drum, o autostrada, ceva de genul acesta. Deja unii consilieri isi impart pasunatul in parcele, ca mai incolo sa il vanda pe bani frumosi”, spune unul dintre membrii Asociatiei. In replica, primarul Avrigului demonteaza toate acuzatiile si sustine ca aceste zvonuri au aparut tocmai din dorinta de a determina oamenii sa puna stampila de vot pe “NU”, duminica la referendum. Intre timp pregatirile pentru referendum sunt pe ultima suta de metri. Au fost tiparite peste 12 mii de pliante care au fost impartite cetatenilor spre informare. Astazi de la ora 12, presedintele Biroului de Circumscriptie, judecatorul Florin Pomana, va face instruire cu toti presedintii celor 11 sectii de votare. Referendumul va avea loc duminica, intre orele 8 si 20, iar cetatenii Avrigului si localitatilor apartinatoare trebuie sa isi exprime acordul sau dezacordul fata de ideea infiintarii unui parc industrial

din Sibiu Standard

desi sustin proiectul de parc industrial, trebuie sa precizez ca exista un sambure de adevar in contestatia crescatorilor de animale, deoarece autostrada Sibiu-Pitesti exista in faza de proiect, iar zona reclamata este aceeasi cu zona prin care ar urma sa fie construita autostrada.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare