Primaria e pe www, de fapt pe 404

In urma cu ceva vreme aminteam o istorie a site-ului primariei. N-are rost sa mai dezgrop mortii, ideea e ca site-ul acela a fost negociat inainte de alegerile locale, iar contractul atribuit prin “licitatie” a fost oarecum dubios.
Ei bine, acelasi site al primariei a functionat vreo 2 ani de zile pe hostingul unui amic in timp ce o societate comerciala incasa banuti frumosi lunar (unii spun ca vreo 300 de euro) pentru hosting si intretinere.
Ar trebui sa amintim faptul ca si inainte, precum si acum site-ul primariei sta pe un serviciu de hosting partajat care nu costa mai mult de 5 euro pe luna. Cat despre intretinere si actualizari, ei bine acelea le facea informaticianul primariei.
In mod intamplator si absolut fara nici o legatura ca se apropie alegerile, cineva din primarie s-a trezit la realitate si si-a dat seama ca, primaria nu are nici un control asupra acelui site, fiindca dupa cum spuneam hostingul a ramas la un prieten in urma incheierii contractului.
Si astfel s-au pus oamenii de prin primarie pe dat telefoane pentru a recupera site-ul pentru care din impozitele pe care le platim cand avem bani sa le platim si daca vom mai avea bani sa le platim, primaria a platit 3000 de euro in urma unei licitatii mai mult sau mai putin legale, asta urma sa determine curtea de conturi insa ce e 3000 de euro pentru o primarie care desi face profit a crescut taxele si impozitele pentru a acoperi cheltuielile personale ale domnului primar, oricare ar fi el si ale amantelor acestuia.
Ba mai mult dupa cum spuneam mai sus pe site-ul acesta se plateste vreo 300 de euro intretinere lunara conform contractului care teoretic trebuia facut public chiar pe site-ul primariei.
Ei bine dragilor, de ceva vreme site-ul a fost mutat de la Claus.ro unde avea prietenul meu hosting la Hostway probabil de aceeasi firma “profesionista” care l-a si “intretinut” pana de curand.
Si totusi desi au trecut mai bine de doua saptamani de la transfer site-ul primariei nu functioneaza, orice link pe care am dat click raporteaza o eroare.

Acum unii dintre noi stim deja faptul ca nu actualul primar a negociat contractul, ci fostul, care intamplator a atribuit contractul unei firme la care in mod absolut intamplator era asociat fiul lui.
De fapt problema e cu totul alta aici, fiindca actualul primar, acela care neamt fiind se impunea in fata celorlalti prin onoarea de care au dat dovada alti cetateni nemti in trecut, nu a facut absolut nimica referitor la acel contract, ba mai mult a continuat sa plateasca intretinerea siteului desi firma nu are nici macar un angajat licentiat in informatica.
Deocamdata cam toate informatiile apropo de proiectele si “realizarile” marete ale primariei au disparut.
E amuzant faptul ca ele sunt inca acolo, exista in baza de date insa cel mai probabil primaria colaboreaza cu alti “profesionisti” pe bani multi.

(Vizualizat de 6 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
3 Responses to “Primaria e pe www, de fapt pe 404”
  1. Regiunea Centru says:
  2. Malin says:
  3. Iulia says:

Leave a Reply

Your email address will not be published.