Frica? Rusine? Anonimitate


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

De curand am lansat niste sondaje, asa mai mult de curiozitate fiindca stiam opinia colectiva asupra actualului si fostilor primari.
Initial dupa o discutie cu echipa am vrut sa facem sondajele pe facebook, insa dupa cum am vazut comentat si pe Tribuna si pe alte bloguri consatenii nostrii se feresc sa-si afiseze numele si sa-si spuna supararea.
E drept, dupa cum aminteam de curand pe facebook, multora le e frica de functia detinuta de actualii si fostii primari.
Dupa cum ati observat eu nu m-am ferit sa public pe aici diverse stiri si noutati incomode, si voi publica in continuare, desi anumiti “amici” mi-au sugerat ca un fost primar se interesa de mine in perioada ultimelor alegeri pentru ca l-a deranjat afirmatiile mele.
E drept, la asta ne rezumam, ei fura, unii mai mult altii mai putin, noi ne facem ca nu-i vedem si ei se fac ca-i preocupa soarta noastra.
E trist ca dupa 22 de ani de la revolutie vechile metehne securiste inca sunt puse in practica si ca voua, majoritatea, va e inca frica de acesti oameni.
E trist fiindca la revolutie au murit oameni ca sa ne castige dreptul la exprimare libera.
E amuzant faptul ca s-au oprit multi sa voteze pe aici insa nici unul n-a avut curajul sa-si argumenteze decizia.
Ei bine, eu m-am gandit si sondajul am sa-l las aici, probabil o sa raman pe prima pagina o perioada dupa care il vom ignora total fiindca vom vedea rezultatul alegerilor.
Sper ca pana atunci sa renuntati la acea lasitate de care dati dovada in prezent si sa dovediti cu adevarat ca nu v-ati pierdut identitatea si demnitatea.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
5 Responses to “Frica? Rusine? Anonimitate”
  1. cristi says:
  2. unu' says:
  3. Malin says:
  4. unu' says:
  5. Malin says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/easy-captcha/easy-captcha-recaptcha.php on line 97