Festivalul Folcloric Florile Oltului – editia 40 – editie aniversara

27 – 28 august 2011 , Piata Ghe Lazar Avrig , centru

Festivalul Folcloric „Florile Oltului” este un eveniment cu veche traditie in randul festivalurilor de marca destinate promovarii tezaurului spiritual al tarii noastre.

Dupa o intrerupere de cativa ani in care evenimentul a experimentat o forma mixta iesind astfel din elita festivalurilor valoroase de folclor -anul acesta – cu o editie aniversara – Festivalul „Florile Oltului” revine in randul evenimentelor de gen care aduc pe scena valori ale mostenirii noastre si isi propune ca, in scurt timp, sa-si recastige locul in elita festivalurilor folclorice concurs din Romania.

Nu este un inceput ci este o revenire la valorile perene ale neamului nostru si va rugam sa fiti alaturi de noi in sustinerea unui eveniment ce-si doreste un standard calitativ ridicat.

Nici un eveniment de marca nu poate exista fara suportul unor oameni de valoare, fara sprijinul unor iubitori ai culturii adevarate.

Acesta este motivul pentru care ne adresam dvs si speram ca veti accepta sa participati la edificiul unui festival ce trebuie sa „creasca” astfel incat sa devina o referinta importanta in calendarul evenimentelor culturale regionale sau, de ce nu, nationale.

Organizatori : Primăria Oraşului Avrig şi Consiliul Local Avrig prin
Casa de Cultura a Orasului Avrig,
Biblioteca Orasului Avrig , Centrul de Informare Turistica

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
6 Responses to “Festivalul Folcloric Florile Oltului – editia 40 – editie aniversara”
  1. andreea says:
  2. andreea says:
  3. andreea says:
  4. November says:
  5. Malin says:
  6. Roxi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/easy-captcha/easy-captcha-recaptcha.php on line 97