facem o cheta?

Sibiu Standard ne anunta ca:

Fostii parlamentari, deputatul Radu Podgoreanu si senatorul Ilie Stoica, au depus cereri la Camera Deputatilor, respectiv Senat, prin care cer indemnizatia de parlamentar pe trei luni, pe motiv ca nu au un loc de munca

Senatorul Ilie Stoica, reprezentant al PNL in ultima parte a mandatului, dar care a fost ales pe listele PSD+PC nu a putut fi ieri contactat. Stoica are si el o avere considerabila. Are doua imobile in Avrig, un teren de 130 de metri patrati in Avrig, doua autoturisme, un Volkswagen (1985) si un Audi A4 (2001), are in conturi 60.000 de lei si 8500 de euro si a imprumutat societatea Fibo SRL cu 170 de mii de lei.

deci facem o cheta? ca tot e criza si avem nevoie de economii

Indemnizatia de parlamentar pe trei luni este in valoare de 15.000 lei si poate fi solicitata de toti fostii senatori si deputati, cu o declaratie pe propria raspundere, din care sa reiasa ca nu au nicio sursa de venit. Conform secretarului general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, 48 de fosti deputati au solicitat indemnizatia de somaj, in timp ce la Senat, 12 fosti parlamentari au solicitat acest ajutor.

Va recomand sa cititi comentariile de pe Sibiu Standard. Pe mine m-au amuzat. Sincer.

(Vizualizat de 6 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *