Ecouri … partea 2-a

Fiindca de cand scriem aici articole am incercat sa tinem mereu un nivel de impartialitate si sa luam in calcul toate posibilitatile am cules din mai multe surse informatii apropo de actiunile de la 1 mai si 4 mai despre care scriam in articolul anterior si am aflat si ce nu s-a vazut de fapt in pozele de grup sau la TV si astfel pentru buna informare asupra acestor aspecte am sa comentez mai jos informatile primite.

1. Actiunea de pe 1 mai a fost spontana in timp ce actiunea care s-a desfasurat pe 4 mai a fost aparent pregatita de catre un grup de sacadateni, membri sau sustinatori PDL condusi de familia Stanciu, cu doamna in frunte care-i membru in biroul judetean al PDL.

2. Materia prima folosita la astuparea gropilor nu a fost platita de catre participanti (cei doi consilieri) asa cum s-a spus initial ci a fost adus de catre angajatii primariei (oamenii lui Isachi) aparent pe cheltuiala primariei. Nu stiu in ce masura stie primarul de acest lucru, dar cu siguranta afla fiindca se pare ca domnul asta Isachi, angajatul lui direct trage tot impotriva lui in astfel de actiuni.

3. Printre oamenii de rand care chiar vroiau sa-si faca treaba si-au facut aparitia si unii de la PSD, fiindca cei de la PSD au aflat de “uneltirea” celor de la PDL si ca sa nu piarda startul l-au trimis pe consilierul Brana sa dea si el acolo la lopata pentru a da bine in poze.

4. La fel cum am mentionat si in articolul anterior televiziunile au fost chemate de catre “organizatori” fiindca lumea vazand pe sticla un consilier la lopata recunoaste imediat din ce partid face parte si stie probabil cu cine sa voteze ulterior

5. Atunci cand Arnold Klingeis a sustinut ca el a predat drumul respectiv catre CJ si ca a fost o decizie comuna in CL Avrig nu a mintit, fiindca intr-adevar drumul s-a predat catre CJ care cu Cindrea de la PSD in frunte a aruncat vina pe primar doar, desi decizia acestei predari s-a luat in CL Avrig, iar consilierii locali, inclusiv cei ce au dat la lopata stiau acest lucru.

6. Drumul respectiv e in aceeasi stare deplorabila de ani buni si desi s-au plans sacadatenii de nenumarate ori in CL Avrig nimeni nu i-a ascultat si toti consilierii i-au sfidat si i-au ignorat fapt ce ma face sa-mi pun serioase semne de intrebare privind prezenta consilierilor la lopata dupa 2 ani in care nu s-au sinchisit nici macar sa se deplaseze in vizita de lucru pentru a evalua starea drumului

7. In Primaria Avrig e o stare de nemultumire generalizata, si nu fiindca munca s-a facut de catre voluntari sau ca s-au pus toate tunurile pe Arnold Klingeis care merita totusi sa fie considerat oaia neagra in astfel de situatii ci fiindca cei care au “organizat” actiunea au cerut din partea primariei Avrig sustinerea cu materie prima prin angajamentul ca se vor ocupa de repararea drumului fapt ce s-a aprobat, insa exact acesti oameni si-au arogat niste merite pentru procurarea acestei materii prime fara a mentiona in fond care e sursa initiala a materii prime.

8. In urma cu ceva vreme angajatii primariei, acei “isachieni” cum sunt numiti in oras s-au deplasat se pare la Bradu pentru repararea drumului din sat la fel neglijat de ani buni si se pare ca in psihoza generala n-au fost lasati sa-si faca munca de catre bradeni si ca asemeni ca si la Sacadate au aparut televiziuni de casa ale PDL sa filmeze toata scena…

In concluzie, o actiune de o astfel de anvergura a fost deturnata politic de catre membrii PDL initial, urmati indeaproape de cei PSD carora le lipseau doar tricourile si lopetile cu inscriptile partidelor din care fac parte pentru a-si face reclama politica si a-si aroga toate meritele cand de fapt nu au nici un merit decat de intentia de a manipula opinia publica si de a deturna o astfel de actiune in scopuri electorale. Cei neutrii din aceasta poveste, adica majoritatea avrigenilor si sacadatenilor prezenti la actiune merita laudele si aprecierea de rigoare, iar acesti membri de partid nu merita decat acelasi tratament de sfidare si ignoranta cu care ei ne-au obisnuit in CL Avrig de atatea ori. Imi mentin ideea ca vorbim de politicieni si ca mereu la ei scopul scuza mijloacele si ca fara un astfel de demers chiar si cu implicarea lor drumul acela putea sa fie si la aceasta ora in cea mai jalnica stare posibila. Totusi am tinut sa mentionez informatiile aditionale apropo de articolul anterior pentru a va arata tuturor ca dincolo de un zambet intr-o poza al unui politician se afla si interese ascunse si ca chiar daca cel putin moral e incorect, astfel de demersuri “uneltite” de politicieni ar trebui sa se desfasoare zilnic spre binele nostru.

Actualizare:

Si ca sa inteleaga toti fiindca am vazut ca s-a citit printre randuri acum la ultimul articol eu niciodata n-am zis ca actiunea nu e valoroasa sau ca meritele nu sunt ale oamenilor ci ca mi se pare cam anormal ca unii sa-si aroge meritele politic dupa actiunea asta. Pana la urma din cate stiu printre toti care au pus umarul acolo a fost si Isachi asta apropo de aportul primariei Avrig si ca chiar daca drumul era de responsabilitatea CJ nici CL n-a facut macar putin lobby pentru repararea lui la CJ dupa ce mi-a confirmat cineva pe privat ca dintre consilieri multi fac drumul ala destul de des. Cat despre prezenta televiziunilor care pe privat mi s-a spus ca a fost “spontana” ei bine poate e doar o coincidenta prezenta B1TV si a pelerinei portocalii in cadru nu?

Eu n-am nimic impotriva “laudelor” ce se aduc celor implicati totusi mi se par cel putin suspect laudele chiar si indirecte sau involuntare la adresa lui X si Y cand meritul e al oamenilor de fapt. Pana la urma laudele astea despre implicarea consilierilor sunt cele care au atras primele suspiciuni pe tema asta si daca consilierii s-au coborat totusi printre muritori pentru a face bine consider ca in poza de grup trebuiau sa fie in spatele oamenilor nu in fata lor pentru a nu ridica suspiciuni. Un binevoitor e mereu discret, iar cel care face voluntariat indiscret nu mai e binevoitor.

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
17 Responses to “Ecouri … partea 2-a”
 1. vlad says:
 2. Avrig says:
 3. adi says:
 4. Avrig says:
 5. vlad says:
 6. Avrig says:
 7. Vali says:
 8. Avrig says:
 9. vlad says:
 10. vlad says:
 11. Avrig says:
 12. vlad says:
 13. Vali says:
 14. Avrig says:
 15. Avrig says:
 16. Crisan Ioan Stefan says:
 17. Avrig says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *