Carnavalul Primaverii, editia a VII a, un eveniment al comunitatii pentru comunitate

154876_511075535602610_447219315_n

Vrei sa fii personaj de poveste, vrei sa-ti joci propriul rol intr-o piesa ciudata cu spectatori pestriti, vrei sa iesi din tiparul rutinei zilnice si al petrecerilor tip, vrei sa te distrezi, atunci ia-ti gasca de prieteni si hai la Carnavalul Primaverii!
Asociatia Prietenii Avrigului iti promite ca te ajuta sa fii regele/regina gafelor, sa fii protagonistul/protagonista uneia sau mai multor farse, sa fii in centrul distractiei si sa uiti, pentru o seara, de lumea in care traiesti.
Esti copil si nu poti participa? Atunci trimite-ti parintii la Carnaval! (varsta minima 16 ani).
Masca obligatorie!

Cand?

Sambata, 2 Martie 2013 incepand cu orele 19

Unde?

Sala Pavilion , Avrig

Cine?

Intreaga comunitate cu varsta peste 16 ani

Tu faci parte din comunitate? Demonstreaza, implica-te, distreaza-te !

 

by Grancea Maria

Cautari:

(Vizualizat de 10 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare