Avrig.Info

In urma cu cateva luni, Remus a inceput sa lucreze la proiectul Avrig.Info, un website lucrat cat mai profesional cu putinta. Dupa 3 luni de munca rezultatele sunt remarcabile. Astfel ii uram bun venit si speram ca dezvoltarea acestui proiect sa nu fie impiedicata in nici un fel.

Astfel, precizam faptul ca, Avrig.Info este un portal turistic, care intentioneaza sa promoveze turismul in zona Avrigului.

Pe aceasta cale facem publica intentia de a indexa si prezenta toate restaurantele, pensiunile, cabanele precum si orice alta activitate din domeniul turistic. Daca doriti ca serviciile oferite de catre dumneavoastra sa apara in paginile Avrig.Info, precum si un banner sau reclama profesionala, puteti folosi aceasta pagina de contact pentru a lua legatura cu echipa.

Cautari:

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.