Ar mai fi multe …

Intamplator am dat mai devreme pe Facebook de un banner al actualului primar.

Nu are rost sa comentam faptul ca cel care l-a postat si cei ce au comentat nu au drept de vot si probabil ca asa i-a invatat parintii acasa sa-si dea cu parerea asupra unora sau altora. Ar fi fost mai decent din partea parintiilor lor sa-si dea cu parerea, fiindca datorita unor oameni ca cei care au tolerat 22 de ani asemenea abuzuri viitorul nostru si al copiilor nostrii s-a vandut.

Dar nu de asta vreau sa scriu acum, ci despre mesajul pe care-l transmite primarul in bannerul de mai jos:

Acuma domnul primar incearca sa ne spuna ca trebuie sa-l votam fiindca ar mai fi multe de facut. Nimic mai corect din punct de vedere logic. Insa daca tinem cont ca dansul ne-a fost primar in ultimii 4 ani eu cred ca ar fi fost mult mai credibil un bilant al dansului dupa acesti 4 ani. Mi se pare normal ca ceilalti care ii sunt contracandidati sa promita si sa prezinte niste proiecte, insa actualul primar ar trebui sa-si justifice candidatura prin rezultatele bilantului pe anii de mandat.

La ultimele alegeri povesteam cu cineva din politie care-si exprima regretul ca mandatul Fraticiu nu a creat un numar decent de locuri de munca dupa atatia ani si speranta ca domnul Klingeis le va crea, fiindca atat timp cat avrigenii in speta si romanii in general au unde sa lucreze si au un venit stabil nu mai au timp sa se gandeasca la infractiuni.

Nimic mai corect din acest punct de vedere, insa constat cu o oarecare amaraciune ca dupa 4 ani de mandat Klingeis, iesirile in strainatate si investitiile inutile sunt mai multe ca numar decat locurile de munca create.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *