Clonele si disperarea lui Sas

Trebuie sa recunosc faptul ca nu mi-am propus sa scriu atat de multe articole despre consilierul Sas, insa daca dansul si-a permis sa-si rupa din timpul pretios pentru a se interesa de persoana mea si a raspandi informatii denigratoare ca raspuns la postarile de aici de pe site e normal sa nu-i raman dator si sa-mi rup si eu din timpul pretios pentru a posta informatii verificabile despre dansul si mai ales despre motivul pentru care dansul e atat de disperat pentru un nou fotoliu de consilier, pentru ca primar sigur n-o sa ajunga.

Ei bine dragii mei razboiul consilierului Sas cu mine in speta si cu cei care-si mai permit sa comenteze public aspecte privind smenurile din Avrig a inceput prin 2013, cand a aparut aici pe site un articol care-i analiza “cariera” politica. Tot atunci aparuse si prima clona in apararea lui Sas care a venit, a facut propaganda odioasa, a injurat a amenintat si a disparut subit.

Doar ca din moment ce avea orgoliul ranit pentru c-a fost denuntat public, consilierul Sas nu s-a lasat si astfel a revenit pe grupul de Facebook folosind alte profile false si implicit numele unor persoane reale din Avrig nu doar pentru a incerca sa dea credibilitate tentativei de manipulare si dezinformare la care incerca sa-i supuna pe cei mai naivi dintre noi ci si pentru a cauza prejudicii de imagine unor posibili adversari politici.

Judecand dupa modul in care a abordat problema la vremea respectiva m-am gandit ca am dat peste omul care-si para colegii de gradinita la tovarasa educatoare de fiecare data cand udau patul si peste elevul care a tinut-o la curent pe tovarasa invatatoare si mai apoi diriginta cu tot ce se petrecea in clasa si in pauzele de recreatie induiosandu-l astfel pana si pe turnatorul Voiculescu, in al carui partid a avut parte de dezvirginarea politica si unde si-a perfectionat arta asta a dezinformarii si dismularii pentru a obtine intr-un final voturi.

Spre deosebire de colegul de la Avrigul Azi eu unul nu mi-am prea batut capul cu personajul consilierului Sas pe care l-am considerat un personaj parazitar in politica locala doar prin prisma partidului ce l-a pus consilier.

Si totusi iesirea lui isterica de ieri m-a facut curios cu privire la persoana lui si astfel am aflat nu doar motivul pentru care a decis sa intre in politica si e atat de disperat pentru un loc in consiliu ci si faptul ca se afla in spatele unui alt profil fantoma aparut din neant in urma cu o saptamana si intens interesat de politica locala:

Screen Shot 2016-05-04 at 08.45.33

Daca imaginea de mai sus nu va spune prea multe am sa va rog sa-mi permiteti sa va explic ce reprezinta de fapt. Imaginea de mai sus reprezinta evolutia lui Alexandru Sas ca instructor auto din 2009 si pana in 2015.

In 2009 si 2010, instructorul Alexandru Sas a avut parte de un procent de promovabilitate de invidiat, dupa care in 2011, respectiv 2012 procentul asta a scazut cu 30% (raportat la valorile anterioare) in ciuda faptului ca numarul de elevi aproape s-a dublat in 2011 si a crescut de aproape 4 ori in 2012.

Iar 2012 a fost an electoral, anul in care Alexandru Sas a ajuns consilier, iar anul 2013 a reprezentat anul in care cariera sa profesionala si-a accentuat declinul din moment ce numarul de elevi la scoala de soferi a scazut cu vreo 66% dupa apogeul din 2012, iar procentul de promovabilitate a scazut cu putin peste 50%.

Daca n-ati fost atenti de la inceput, anul 2013 a fost anul in care consilierul Sas a inceput sa-si lanseze clonele pe Facebook si anul in care consilierul Sas a atras atentia publica prin extorsiunea la care a fost partas cu ocazia festivalului Florile Oltului.

S-ar putea ca toata povestea asta sa fie doar o pura coincidenta, iar intre iesirile necontrolate si iresponsabile ale consilierului Sas pe la sedintele de consiliu impreuna cu tentativele repetate si nereusite de discreditare si manipulare via Facebook si declinul sau pe plan profesional sa nu existe nicio legatura. S-ar putea doar, pentru ca pe lumea asta coincidentele sunt destul de rare.

In 2015, anul in care a introdus “ceva unic” in Sibiu in materie de scoala de soferi, si anume un Mini Cooper cu care a spamuit toate grupurile posibile de pe Facebook a obtinut un procent de promovabilitate de doar 17%, dupa ce cu un an inainte situatia a fost la fel de dezastruoasa.

Se pare ca tot in 2015 instructorul Sas Alexandru a optat pentru o asociere la nivel profesional cu o alta scoala de soferi pentru ca probabil cei de la AMSO (o scoala de soferi aflata pe locul 3 in judet) nu sunt prea multumiti de performantele sale care trag per ansamblu procentul de promovabilitate al scolii in jos si astfel a ales sa se asocieze, sau mai bine zis a fost primit de catre scoala de soferi Tarcea Ioan SNC (o scoala de soferi aflata pe locul 9 in judet), iar aparitia in urma cu o saptamana a unui profil fals cu numele Tarcea Ionut, pe Facebook ce a pus din prima zi tunurile pe contra-candidatii lui Sas e de asemenea doar o pura coincidenta nu-i asa? Sunt tare curios ce parere are angajatorul lui de treaba asta…

Screen Shot 2016-05-04 at 09.59.58

Punand in balanta evolutia consilierului Alexandru Sas pe plan profesional mi-a fost usor sa inteleg de unde vine ura, inversunarea si disperarea de care da dovada in ultima perioada. In fond pentru el alegerile din acest an reprezinta o ruleta ruseasca pe care trebuie s-o castige cu orice pret pentru a ramane bransat la robinetul de decizii politice, putand astfel sa-si vanda votul celui care ofera cel mai mult si profitand de pe urma functiei de consilier mai mult decat poate profita de pe urma carierei profesionale ce se afla intr-un declin accentuat.

Si pentru ca eu unul consider ca locul lui Alexandru Sas nu e in consiliul local, din moment ce a dovedit ca e incapabil sa ne reprezinte in vreun fel am sa-i fac aici pe site reclama gratuita, in speranta ca voi cei care inca n-ati facut scoala de soferi il veti considera drept instructor si veti alege mai degraba sa va invete sa conduceti decat sa-l puneti consilier.

Daca sunteti catusi de putin interesati, sunati la 0745 668 410 si cereti cu Alex ca poate asa o sa-l tineti ocupat si n-o sa mai aiba timp suficient sa-si duca la capat tentativele de discreditare si denigrare cu care a furat startul in aceasta campanie:

masina-sas

Ah! si ca sa satisfac curiozitatea unora, n-a fost nevoie sa fac pe “hackerul de doi bani” ca sa aflu toate astea pentru ca sunt informatii publice ce se regasesc in statisticile de pe siteul MAI.

(Vizualizat de 121 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.