Votati PP-DD(Elodia) Dar Doar Pe Facebook!

De curand pe grupul de Facebook Avrig a aparut un personaj intitulat Gabriel Opriscan, care s-a gandit ca este oportun ca acum ca si-a facut Facebook sa-si exprime agresiv “simpatiile” politice pe grup. (Foto jos conform profilului de Facebook)

Nu a initiat nici o discutie pe teme politice si nici nu ne-a vorbit de doctrina PP-DD fiindca sunt sigur ca habar n-are care-I doctrina politica a PP-DD. In schimb ne-a aruncat pe timeline niste linkuri propagandiste si un cantec de propaganda politica comunistoida ce-l elogiaza pe Dan Diaconescu. DA, Dan Diaconescu, omul care s-a imbogatit exploatand mediatic suferinta si dramele unor familii, omul care in incercarea de a frauda o licitatie a adus combinatul de la Oltchim si implicit angajatii intr-o situatie fara precedent, situatie care putea fi evitata de un investitor serios, si nu in ultimul rand omul implicat in diverse dosare penale in care a si fost arestat preventiv si care sfideaza in continuare o autoritate a statului CNA prin faptul ca nu respecta normele minime de etica media si mai mult nu plateste amenzile primite pentru abuzurile pe care le-a facut si inca le mai face prin televiziunile sale.

gabriel-opriscan

Probabil ca postarile acestui om ar fi trecut neobservate, ignorate chiar de multi dintre noi si ar fi constituit doar un fapt divers, insa daca omul acesta si-a permis luxul sa posteze astfel de mizerii mi-am permis si eu sa-l intreb daca nu-I mai merge metoda pe care a aplicat-o la Florile Oltului de a venit pe Facebook cu astfel de postari jegoase productive. Raspunsul domnului Opriscan a fost evident la fel de matur ca si al celorlalti “oameni politici” carora le-am adresat vreo intrebare concreta: cu o “maturitate” de nedescris mi-a sters comentariul Smile.

Dar sa revenim la Florile Oltului fiindca e o poveste destul de interesanta.

Intr-un articol anterior scriam despre un anonim aparut pe Facebook din senin si evident disparut ulterior la fel de subit cum a si aparut, care la un momentdat amintea despre o masa de protocol la care ar fi stat diversi oameni politici si care conform acelui individ ar fi fost platita de catre primarie.

In urma unei discutii pe care am purtat-o cu unul dintre comerciantii prezenti la Florile Oltului la acea vreme am aflat fara prea mare uimire faptul ca la masa respectiva s-au ospatat de fapt membrii PP-DD Avrig si probabil acoliti de-ai lor si ca masa n-a fost nici pe departe platita de catre organizatori ci “sponsorizata” de cel care comercializa Kürtős kalács‎ in urma unui santaj des practicat de diversi tupeisti membrii ai partidelor politice pe care l-a pus in practica un avrigean pe nume Opriscan care pe deasupra mai e si membru la PP-DD.

Sa fie oare coincidenta? Voi decideti!

Dar sa va spun ce s-a intamplat la Florile Oltului mai in detaliu.

Orice comerciant care isi depune la Primarie o solicitare pentru a inchiria un loc anume pentru a-si vinde produsele trebuie sa prezinte pe langa cererea respectiva si autorizare de la diverse institutii ale statului in functie de activitatea pe care o desfasoara. Cand vine vorba de alimentatie publica autorizarea de la DSP e obligatorie si toti comerciantii din domeniul alimentatiei publice au obtinut-o si au prezentat-o la Primarie.

La fel a facut si cel care comercializa Kürtős kalács‎ insa la un momentdat a fost abordat de un domn pe numele lui Opriscan care i-a aratat masa la care stateau membrii PP-DD si care i-a spus ca acestia sunt de la DSV si ca daca nu le plateste consumatia or sa vina in control.

Deoarece organele de control sunt “sperietoarea de ciori” a comerciantilor omul s-a conformat si a platit toata consumatia, iar la scurt timp a aflat faptul ca a fost tras pe sfoara de catre acel domn Opriscan. Din pacate acest episod rusinos l-a alungat pe comerciant din Avrig deoarece s-a jurat ca nu o sa mai participe ca victima la astfel de abuzuri indreptate impotriva sa.

Nu pot decat sa ajung la concluzia ca e adevarat proverbul care zice ca “cine se aseamana se aduna” din moment ce dupa reputatia lui Dan Diaconescu episoadele Sas si Opriscan nu arata decat faptul ca PP-DD e ctitorit dupa chipul si asemanarea lui Diaconescu.

(Vizualizat de 32 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.