Vâlcea = Avrig? interesant

Căutând în continuare pe google am dat peste următorul articol:

Avrigul, condus de primarul din Valcea

Primaria din Avrig, ca orice institutie care se respecta, isi face site de prezentare pe internet. Ca model de inspiratie au folosit site-ul unei primarii mai mari, cel al municipalitatii din Ramnicu-Valcea. Numai ca avrigenii au copiat site-ul primariei valcene cu tot cu primar.

Astfel, cine intra pe site-ul primariei Avrig www.avrig.eprim.ro poate afla date despre pozitionarea geografica a localitatii, obiective turistice in zona si poate chiar vedea o poza cu primarul orasului: Mircia Gutau[?], din Ramnicu-Valcea.
Iar cine vrea sa afle si mai multe date despre primar gaseste ca pe acesta il chema Gheorghe Fraticiu, fost primar pana in primavara acesui an. Arnold Klingeis, actualul edil din Avrig s-a aratat nedumerit de situatie.

“Intr-adevar noi lucram acum la site-ul de internet al primariei, mai avem ceva de munca la el, dar nu stiam ca apare poza altcuiva. O sa cercetam putin situatia sa vedem ce se intampla”, a declarat Klingeis.

Dupa care s-a lamurit situatia. “Site-ul nostru va fi www.primaria-avrig.ro si este acum in lucru. Celalalt, cu poza primarului din Valcea este probabil privat, trebuie sa ne mai interesam. Noi oricum o sa avem pe site informatii despre proiectele de dezvoltare ale orasului, hotararile Consiliului Local si alte informatii de interes public”, a completat Arnold Klingeis. (S. D.)

apropo de profesionalism…

l-aş ruga totuşi pe domnul primar să facă publice sumele care s-au plătit pe acest site cât şi datele cu privire la licitarea contractului. Nu de alta dar aş fi participat şi eu la licitaţie. Şi apropo, stema folosită pe actualul site e cea veche? sau e alesă la întâmplare? Sincer mie găina aia, sau ce pasăre o fi, nu-mi prea pare demnă de a fi pe stema oraşului.

(Vizualizat de 7 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.