sa fie circ nu?

Apropo de acest articol, nu pot sa nu ma amuz citind comentariile:

Primarul Avrigului deja ii HITLER face ce vrea impreuna cu consilierii de la PSD, FDRG SI PDL pentru ca ia momit cu cate o parcela de teren in Mlaci si acum ei voteaza cum zice HITLER ca doar A FOST DOMN CU NOI. NU il vrea pe Stoica in consiliu pentru ca ii e frica ca ii descopera ilegalitatile si nu prea mai poate face ce vrea. Oricum este un mare ticalos care nu va face mai nimic pentru Avrig deoarece el sitrca banii pe alte porcarii.
as putea remarca pe baza acestor cuvinte ca lupta dintre cei doi a inceput sa se dea online deja.
Daca esti sibian si anonim de ce iti bagi nasul in ce nu cunosti ? Pe Stoica cetatenii l–au dat jos de mai multe ori si tot Avrigul stie cine este Stoica si cat de corect a lucrat de cand este mare om politic. Daca cineva ar controla activitatea lui in amanunt , ar trebui eliberata o celula de lux. Despre pus piciorul in Avrig , sa stii ca nu avem nevoie de neaveniti.
e pacat totusi ca interesul comun al cetateniilor din Avrig este lasat deoparte pentru micile sicane politice ale actualilor si fostilor edili.
De fapt, astfel de sicane au loc peste tot in politica romaneasca, in vreme ce economia este in colaps.
Felicitari domnilor pentru halul in care am ajuns cu totii.
(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.