Cat ai evoluat baronule…

La scurt timp dupa ce Arnold Klingeis era ales pentru prima data primar postam doua imagini care se contraziceau, si pe care le postez mai jos din nou.

primar avrig

primar avrig

In imagini se vede cum, Arnold Klingeis, proaspat absolvent de bacalaureat (pe care numai el stie cum l-a luat) se auto-califica drept economist pe site-ul primariei.

Azi, la mai bine de 6 ani distanta de la acel moment, Arnold Klingeis a renuntat la “titlul” de economist pentru a se re-califica drept politolog.

Screen Shot 2014-09-14 at 11.21.13
Prima mea reactie la vederea acestui termen a fost sa consider ca Arnold Klingeis a ajuns sa-si recunoasca adevarata valoare si sa spuna public faptul ca el este olog din punct de vedere politic.

Evident ca de fapt glumesc, fiindca in opinia multora cuvantul “politolog” ii ofera lui Arnold Klingeis nu doar un aer intelectual ci si unul autoritar.

Tinand cont ca “politolog” reprezinta o profesie recunoscuta oficial in Romania conform nomenclatorului aprobat de parlament si disponibil aici, sunt tare curios unde tine Arnold Klingeis ascunsa diploma care-l si califica pe o astfel de profesie, diploma fara de care nu doar ca devinde un impostor, ci si un infractor de drept comun.

Dar, pana la urma cum a scapat de vreo raspundere legala tovarasul copy/paste ponta o sa scape la fel de usor si marioneta dirijata de mamica…

(Vizualizat de 27 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare