Ati cotizat pentru renovarea cabanei Poiana Neamtului?

Imi cer scuze daca n-ati inteles nimic din titlu. Vroiam sa va intreb daca v-ati achitat taxele de salubritate si sunteti la zi cu ele fiindca orice intarziere poate intarzia renovarea cabanei Poiana Neamtului.

Sa inteleg ca nu stiati care-i legatura dintre cele doua? Pai ia sa va explic putin.

Primaria Avrig il are ca primar pe Arnold Klingeis, iar GOA ca sef pe Ilie Stoica. Dupa mini-scandalul din campaniile electorale cu totii ar trebui sa-i credem dusmani de moarte. Si totusi nu sunt.

Se pare ca fie ii uneste interese comune fie un santaj fiindca altfel nu prea putem explica faptul ca Primaria Avrig a fost de acord cu cresterea taxelor de salubritate, apoi a scutit GOA de la plata impozitului pe 2 ani. Ba mai mult a trecut o hotarare de CL prin care a asigurat GOA cu un buget sigur si preluand riscul incasarii facturilor asupra Primariei Avrig. Cu alte cuvinte indiferent ca se incaseaza banii pe salubritate sau nu GOA tot o sa primeasca un buget suficient de la Primaria Avrig pentru protocol, salarii si investitii inutile.

Ba mai mult primarul se pare ca inchide ochii la faptul ca salariatii de corvoada ai GOA urca zilnic la Poiana Neamtului pentru a-i oferi directorului lor drag forta de munca necesara la renovarea mosiei pe care in urma cu cativa ani cand era primar a cumparat-o la pret de o masina second-hand.

Nu stiu daca angajatii GOA ce contribuie la renovare primesc ceva in plus, ma indoiesc amarnic de acest fapt, insa atunci cand mergeti sa platiti taxa de salubritate sa va ganditi ca din acei bani platiti salariile celor ce renoveaza Poiana Neamtului si poate chiar si o parte din materialele de constructie folosite.

 

 

(Vizualizat de 6 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Ati cotizat pentru renovarea cabanei Poiana Neamtului?”
  1. maria says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *