In aceasta seara a avut loc o interpretatie sustinuta de Carnival Collective intre “ruinele” Palatului Brukenthal. Evenimentul se pare ca a facut parte din FITS 2010 si a fost organizat de catre Ton Marriage.

Din pacate nu putem vorbi de un eveniment in toata regula, deoarece a fost o manevra nereusita de marketing a organizatorilor. In primul rand Primaria orasului nu a fost deloc implicata in acest eveniment, iar mediatizarea acestuia in oras s-a facut prin “impartirea” de pliante despre eveniment ieri dupa amiaza. Am pus intre ghilimele cuvantul impartire, deoarece baietii care le imparteau dadeau cate 3 de persoana, iar in cutiile postale n-au prea ajuns.

Astfel prezenta publicului la eveniment a fost slaba si dominata de copii. Am fost si eu din curiozitate, am facut si poze, atat interpretilor cat si ruinelor, caci atat a mai ramas din faimosul palat Brukenthal, niste ruine neintretinute si exploatate comercial de Ton Marriage.

La sfarsitul concertului doi tineri imparteau carti de vizita si flyere de promovare a organizatorului, in timp ce interpretii isi adunau instrumentele mahniti ca n-au reusit sa stranga decat cateva aplauze sincere, iar majoritatea n-au inteles nimic din muzica lor si n-au stiut sa aprecieze macar calitatea interpretarii artistice.

E pacat ca rechinii ce se invart in cercurile edilitatii sibiene isi bat joc in mod repetat si flagrant atat de cultura noastra, sau ce a mai ramas din ea (mostenirea Brukenthal) cat si de cultura altor tari si interpretii acestora.

Inchei aceasta postare spunand doar ca ma inclin in fata talentului acelor oameni si imi pare rau ca au ajuns sa fie exploatati in scopuri comerciale de niste jegosi care, sasi fiind sunt mai lipsiti de scrupule decat piratul din fruntea tarii.

By Avrig

One thought on “Marketing esuat via FITS 2010”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *