“Energie Locala” pentru Avrig

Programul "ENERGIE LOCALA”, initiat in urma cu putin timp de conducerea administratiei publice locale din orasul Avrig, incepe sa capete forma, iar responsabilii acestuia parcurg primele etape ale implementarii. Reprezentantii orasului de pe malul stang al raului Olt vor incheia un protocol de colaborare cu diverse institutii de cercetare din domeniul energiei, fapt ce va crea premisele necesare pentru asigurarea consultantei tehnice si de specialitate in vederea derularii proiectului.

Marti, 15 februarie, incepand cu ora 12, sala de sedinte a Primariei Avrig va gazdui festivitatea semnarii protocolului de colaborare pentru Programul “Energie Locala- Contributia locala pentru combaterea schimbarilor climatice- Model intergrat pentru comunitati eficiente energetic prin valorificarea resurselor de energie regenerabila”.

Protocolul va fi semnat de primarul orasului Avrig, Arnold Gunter Klingeis, alaturi de reprezentantii Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE – CA si cei ai Comitetului Electrotehnic Roman.

In urma incheierii acestui protocol, cele trei parti semnatare vor derula in comun diverse activitati, ce au ca principale obiective dezvoltarea cadrului integrat in scopul eficientizarii utilizarii energiei electrice si utilizarii optime a surselor de energie pentru crearea unui mediu urban eficient, folosirea rezultatelor cercetarilor pentru eficientizarea energetica si conversia de energie produsa din surse regenerabile, realizarea de contacte si schimburi de informatii periodice intre parti, in cadrul unor proiecte aflate in curs de initiere sau in derulare etc.

Pe langa semnatarii protocolului si membrii echipei implicate in implementarea proiectului, la festivitate vor mai participa diverse personalitati locale, oameni de afaceri din zona, membri ai Consiliului Local Avrig, alti invitati.

via Tribuna

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
No Responses to ““Energie Locala” pentru Avrig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.