Cum e inteles Internetul la Avrig?

In Avrig prin anul 2008 lumea incepea sa cunoasca Internetul, beneficiile si riscurile lui.

Unii de prin PSD Avrig au inteles atunci faptul ca Internetul poate fi folosit la comunicare si ca poate fi o unealta eficienta de propaganda de partid.

La acea vreme aparea siteul infoavrig.ro ce conform datelor de la roTLD se afla in proprietatea lui Dan Fraticiu, fiul actualului deputat Gheorghe Fraticiu ce la vremea aceea era primar la Avrig.

Pe langa stirile despre diverse evenimente din oras siteul mai avea si un forum unde postau diversi majoritatea cu pseudonim. Ca pe orice alt forum postarea era cat de cat moderata pentru a nu ajunge pe site linkuri la siteuri ce vand Viagra sau injurii la adresa unora si altora.

Totusi pe langa asta pe site erau cenzurate si postarile care puteau aduce vreun anume prejudiciu de imagine domnului Fraticiu ca doar nu era normal ca tanarul Dan sa-l lase pe taticu sa fie atacat de “multimea furioasa” public si mai ales sub anonimat.

Am postat si eu cateva nemultumiri pe atunci si bineinteles ca nu mi-au fost aprobate si publicate fiindca acolo pe site era loc doar pentru articole negative in ceea ce-I privea pe adversarii directi ai domnului Fraticiu si anume Arnold Klingeis si Ilie Stoica.

Ba mai mult atat eu cat si unii prieteni de ai mei am primit semnale cum ca Fraticiu “se intereseaza de noi” pentru faptul ca am postat acolo. In urma unor astfel de informatii s-a nascut siteul Avrig.Eu unde aveam sa expun public orice informatie negativa indiferent de persoanele, numele si mai ales functiile implicate.

Bineinteles ca acest demers mi-a atras numeroase critici si numeroase injurii anonime aici pe site si pe email. Si totusi am continuat fiindca nu sunt omul care se lasa intimidat de un nume sau o functie.

Au urmat perioade in care am facut pauza si perioade in care am scris intens. Lumea a continuat sa-mi trimita informatii sub protectia anonimatului de teama celor cu nume si functii si am ajuns aici in 2013 la 5 ani distanta de campania din 2008 intr-o perioada in care multi au trecut pe grup pe Facebook si multi se baga in discutii.

Din pacate discutiile competente si coerente sunt poluate de cele mai multe ori de diversi care aplica politica pumnului in gura gen consilierul local Ursoiu si de tineri ce fac parte sau simpatizeaza cu anumite partide si care au inteles ca atunci cand nu-ti convine ceva ce s-a postat trebuie sa-ti chemi toti prietenii, colegii de partid etc. ca sa-I “mutesti” pe cei care nu impartasesc aceeasi opinie cu tine. Imaginea de mai jos nu poate decat sa concluzioneze practicile irelevante si hilare la care aplica acesti oameni.

liceul mirsa

Din pacate ei nu inteleg faptul ca cei care au cap inteleg mesajul, iar cei care n-au il combat.

(Vizualizat de 8 ori, 1 vizite azi)
No Responses to “Cum e inteles Internetul la Avrig?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *