Arnold Klingeis si prietenii sai anonimi

Inca de cand a ajuns primar, Arnold Klingeis s-a trezit cu o serie de prieteni virtuali care i-au contestat in mod vehement investitile.

Primul dintre ei a fost un profil fantoma, numit AvrigMedia ce mai tarziu si-a facut si grup de Facebook cu acelasi nume. Acest profil s-a consacrat prin o serie de documente publice si private SUSTRASE din Primaria Avrig cu complicitatea unor angajati din primarie, documente ce au fost utilizate pentru a-l denigra pe Arnold Klingeis.

Apoi a urmat Ion Cotofana, un profil fals ce scria in timpul alegerilor din 2012, pe site-ul stiriavrig.ro o serie de articole in care-l ataca pe Arnold Klingeis si-l lauda pe tovarasul Gheorghe Fraticiu.

Acestora le-au urmat o serie de profile fantoma facute de niste amatori de la PP-DD, profile ce aveau sa dispara de pe Facebook de indata ce au fost desconspirate.

De indata ce s-au mai linistit apele, a aparut pe Facebook si un profil real, in spatele caruia se afla o persoana reala si care a continuat sa loveasca in primarul Arnold Klingeis, incercand parca sa duc la bun sfarsit ceea ce in urma cu foarte multa vreme AvrigMedia incepea. Ba mai mult, la acea vreme, acestui concetatean cei de la AvrigMedia i-au propus si o colaborare in acest sens. N-am sa intru in prea multe detalii fiindca nu fac obiectul acestui articol si am scris deja ceva articole pe tema asta.

De vreo doua luni nu l-a mai prea atacat nimeni pe domnul primar. Decat cei de la AvrigMedia cand s-a facut publica ancheta DNA, dupa care rien!

Ieri insa pe Facebook a mai aparut un profil. Realizat in graba, cu o poza de profil copiata de pe net si cu o poveste de viata relativ trista:

Screen Shot 2015-03-15 at 13.15.32
Astfel, poza de profil pe care si-a selectat-o noul contestatar al lui Arnold Klingeis, apartine unui fotograf din California, Bradley P. Johnson pe numele lui complet si a fost realizata la Lake Tahoe in 2008 cu o camera foto Samsung VLUU-NV10:

Screen Shot 2015-03-15 at 13.18.51
Profilul in cauza a atras atentia prin vehementa cu care il ataca pe primar, si doar pe primar, vehementa mult prea intensa pentru un expat. Dincolo de asta, pe langa vehementa de care da dovada, personajul din spatele acestui profil scrie postarile destul de atent, si doar pe baza unor surse concrete parca pentru a nu risca o eventuala desconspirare si repercusiunile ce ar urma daca se intampla asa ceva.

Frumoasa incercare a celui sau celor din spatele acestui profil. Prima postare la adresa lui Arnold Klingeis a fost destul de credibila pentru multi, insa a doua postare a fost suficienta ca sa ridice semne de intrebare.

Screen Shot 2015-03-15 at 13.39.23

Nu stiu pe cine a suparat Arnold Klingeis asa de tare, insa traim vremuri interesante si cu siguranta pana la alegeri vom avea parte de mult mai multe tentative similare.

(Vizualizat de 24 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *