Free Arnold

Ieri a aparut pe media un articol (de fapt mai multe, fiindca informarea oficiala de la DNA a fost preluata si de Tribuna!?) in care se informeaza opinia publica sibiana asupra anchetei pe care a pornit-o ANI impotriva lui Arnold Klingeis, in ceea ce priveste proiectul CultTour si mai ales asupra faptului ca ancheta in cauza a fost preluata de catre DNA.

Nici nu s-a publicat bine articolul initial ca cei de la PSD si-au reactivat papagalul pe Facebook si au inceput s-o arda in stilul specific:

Screen Shot 2015-02-13 at 18.56.35
Atitudinea lor nu e deloc surprinzatoare, daca tinem cont de faptul ca in vara lui 2013 ei erau cei care ii sapau primarului la temelie cu documente sustrase mai mult sau mai putin legal din Primaria Avrig. Publicarea unor astfel de documente, unde apar si salariile angajatilor, ce din punct de vedere legal sunt confidentiale nu reprezinta decat o bresa MAJORA de securitate in Primaria Avrig, o bresa care ne-a expus si noua, tuturor, informatiile personale, fie ca vorbim de proprietati, documente de identitate (fiindca si buletinele, certificatele de nastere sau casatorie se emit tot in aceeasi cladire) si multe alte informatii referitoare la relatia noastra cu Primaria Avrig, fie ca vorbim de o persoana fizica sau juridica.

Dar chiar si asa, nimeni n-a facut nimic in aceasta privinta fiindca, vorba aia, prinde orbu’ scoate-i ochii…

Totusi, sa mergem mai departe, fiindca discutia actuala este despre CultTour si Arnold Klingeis si mai putin despre bresa de securitate.

Astfel chiar daca din toate cele 3 articole pe care le-am citit am inteles ca i s-a respectat prezumtia de nevinovatie, Arnold Klingeis s-a grabit sa publice prin pagina de Facebook a Primariei Avrig un comunicat in care se “scuza” si din care am ales doar ultimele doua paragrafe ce pentru mine nu dovedesc decat disperarea lui Arnold Klingeis in acest caz:

Screen Shot 2015-02-13 at 19.09.36

Pai Arnold draga, ia sa vedem, eu unul de la francezi am invatat faptul ca acel ce se scuze se acuza, (qui s’excuse, s’accuse) ori tu exact asta faci. Te-ai grabit sa ne dovedesti ca esti nevinovat noua? Pai noi, astia de pe Facebook nu purtam roba de procurori, nu anchetam nimic si nici nu te putem condamna fizic. Eventual doar in gand. Dincolo de asta de ce ne spui noua asta acum? De ce n-ai spus-o cand Avrig Media trambita si defila cu documentele din Primarie. Documentele TALE Arnold, documentele ce, daca erau publice trebuiau sa fie disponibile si AFISATE la afisierul Primariei sau pe site-ul Primariei.

Ba mai mult, daca esti nevinovat si pur ca Maica Teresa de ce te-au anchetat aia de la ANI atat timp pe tema asta, si de ce s-a mers mai departe pe aceeasi concluzie? Daca tu ai contractele alea curate, de ce nu s-a oprit ancheta la ANI, de ce a ajuns la DNA? Nu cumva ai doar o parte din contracte curate, de care ne spui noua aici, in timp ce restul, ce fac obiectul si subiectul anchetei stau ascunse in vreun sertar?

E drept, poate nu le-ai semnat tu toate, dar nu poti ascunde faptul ca s-au semnat fara informarea ta prealabila, sau ca nu cunosti nimic fiindca si daca-ti impingi vreun angajat in fata in povestea asta, complice tot ramai.

Chiar si asa Arnold, sa stii ca noi nu ne bucuram de ancheta asta. Si stii de ce nu ne bucuram? Fiindca esti anchetat singur si fiindca predecesorii tai inca se bucura de mirosul frumos al libertatii, chiar daca au facut si ei la randul lor ce ai facut tu. Bineinteles nu la o astfel de anvergura, dar au facut-o. Pe banii nostri, pe saracia noastra si pe betesugurile noastre. Si mai ales nu ne bucuram fiindca cei care ti-au fost complici, care ti-au aprobat toate capriciile astea din postura de consilieri inca isi fac de cap prin oras si arunca fara numar cu banii nostri in stanga si in dreapta pentru capricile lor si ale altora ca ei, ca voi de fapt Arnold, ca VOI.

Sunt sigur ca ai si tu o serie de sustinatori, unul s-a grabit sa-ti dea like de indata ce ai publicat, fiindca stie si el bine ce si cand si cum a semnat…

Screen Shot 2015-02-13 at 19.17.08

Si pentru sustinatorii astia ai tai, echipa de la Avrig.eu s-a gandit sa faca niste tricouri cu “Free Arnold”, pentru ca cine stie, o sa fie nevoie, acolo in fata la DNA, unde vei sustine din nou ca esti nevinovat si pur… Iti dau un sfat, da vina pe vocile din capul tau care te-au indemnat sa faci divese chestii, pentru ca uneori mai si functioneaza.

(Vizualizat de 5 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.