Nu, nu ne-am apucat sa-l laudam pe primar…

Primar al oraşului Avrig din 2008 încoace, Arnold Gunter Klingeis s-a remarcat în această funcţie drept un lider vizionar, care a pus la punct împreună cu echipa sa un masterplan energetic al oraşului, bazat pe energii regenerabile.

Propozitia de mai sus e luata din biografia primarului Arnold Klingeis, de pe site-ul propriu, peste care am dat in timp ce faceam putin keyword research. Si, daca ce ati citit mai sus nu e suficient, va dau mai jos un fragment din ceea ce reprezinta “viziunea” primarului:

Într-un oraş care a decăzut serios după Revoluţie, funcţia de primar este de cele mai multe ori o veritabilă misiune imposibilă. Cu bani puţini, de cele mai multe ori insuficienţi e nevoie de un management de excepţie, cu proiecte inovative pentru a putea răzbate. Aceasta a fost şi gândirea pe care am avut-o atunci când am decis elaborarea proiectului Energie Locală. Proiectul a început de la o analiză amănunţită care se referea la domeniile de interes la nivel european sau internaţional. Aşa am ajuns la concluzia că energia regenerabilă va fi un domeniu de mare interes, în anii ce vor urma.

Iar daca inca nu v-ati convins de bunele intentii si de eforturile supraomenesti ale primarului va mai las un paragraf, ca sa intelegeti cat de bine o sa va fie prin 2030 daca continuati sa-l alegeti primar:

Aceste trei investiţii de bază vor asigura energia în proporţie de sută la sută, atât în ceea ce înseamnă energia termică, dar şi electrică. În ceea ce priveşte hidrocentrala pe râul Avrig am stabilit deja locul unde urmează să fie construită, unde poate fi valorificat potenţialul hidro al râului Avrig şi urmează licitaţia pentru a nominaliza investitorul care urmează să se ocupe de investiţie. Mai mult, în ceea ce priveşte investiţiile, acestea au avansat într-o anumită direcţie în sensul că suntem în negociere directă cu câţiva potenţiali investitori pe biomasă, pe biogaz.

Nu stiu daca e de ras sau de plans ceea ce scrie pe site-ul primarului, insa sunt tare curios daca balivernele astea cu energia regenerabila ii vor mai aduce voturi si in 2016. Ce stiu sigur e ca fata de primele estimari ce dadeau Avrigul ca independent energetic din 2020, primarul si-a revizuit planul si a mai prelungit cu 10 ani termenul dupa acest al doilea mandat. Probabil ca daca-l obtine si pe al treilea va prelungi termenul cu alti 10 ani si tot asa.

Pana la urmatoarele alegeri, si pana la independenta energetica va las aici un numar de telefon si o adresa de email unde puteti trimite ce vreti voi, laude, apostrofari, sugestii, etc. Un singur lucru sa nu trimiteti, si anume amenintari, ca alea va pot atrage belele 😀

Screen Shot 2015-03-18 at 07.59.19

(Vizualizat de 11 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.