Comunicat

Incepand de astazi 1 iunie 2012 colaborarea siteului Avrig.eu cu StiriAvrig.ro a incetat. Orice postare de pe acel site realizata dupa 31.05.2012 cu numele meu sau al colegilor mei, indiferent ca este comentariu sau articol reprezinta un fals grosolan si va fi raportat autoritatilor abilitate in domeniu fiindca totusi site-ul StiriAvrig.ro este patronat de un trust de presa.

De asemenea, orice imagini sau articole aparute pe acest site nu vor mai putea fi preluate si postate pe site-ul StiriAvrig.ro cum s-a facut pana de curand deoarece acest demers contravine legii nr. 8/1996.

Cautari:

(Vizualizat de 8 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare