L-ati votat pe Fraticiu?

Daca l-ati votat pe Fraticiu nu pot decat sa ma inclin si sa va felicit.

In cazul in care nu ati aflat inca deputatul care va reprezinta in colegiul 5, domnul Gheorghe Fraticiu, fost primar si viceprimar de Avrig a votat saptamana trecuta pentru superimunitatea parlamentariilor si legea minelor si cel mai probabil o sa voteze saptamana aceasta si pentru amnistie.

De ce a votat Fraticiu pentru legea minelor? Pai pentru apropiati de-ai lui industria Avrigului a reprezentat o mina de aur si evident interesul e sa-I puna la adapost pe cei ce nu mai au ce fura decat resursele naturale ale tarii acum ca cei ce au furat industria tarii sunt bine mersi.

De ce a votat pentru superimunitate? Ei bine domnul Fraticiu are ceva schelete prin dulap si probabil se teme c-or sa-l trimita mai devreme sau mai tarziu in concediu la Jilava cum l-au trimis pe Becali si nu prea vrea sa scape sapunul. Mai ales ca nu se stie cine va veni la putere peste cativa ani…

De ce o sa voteze pentru amnistie? Pai de cand a devenit functionar in Primaria Avrig a sprijinit direct sau indirect diversi infractori care fie sunt anchetati fie urmeaza sa fie anchetati si exista riscul ca acestia sa-l expuna public fapt ce i-ar dauna grav evident.

Si daca inca nu v-ati convins si va intrebati de ce anume are nevoie domnul Fraticiu de superimunitate si amnistie nu pot decat sa va recomand articolele de mai jos (scrise evident de alti jurnalisti si nu de cei locali care au fost si inca sunt aserviti politic):

Ma  intreb uneori citi dintre oamenii pe care ii intilnesc, le vorbesc, ii salut, ma invidiaza pentru ca sint primar? Oare cum isi imagineaza viata mea? Mi-as dori sa-i am pe acesti oameni alaturi intr-o zi normala de munca, iar seara sa-i intreb: sinteti multumiti de ceea ce ati facut astazi?Sint zile in care totul se intimpla normal, iei decizii si rezolvi problema. Si alte multe zile in care, in tot ceea ce faci, depui un efort triplu cu multa risipa de energie. Si parca atunci nu iese nimic.Munca in administratie este si frumoasa si grea. Tot ceea ce este greu se rezolva cu sacrificii, dar aduce multa satisfactie. Este grea din pricina saraciei si nevoilor locale. Cu cit localitatea are probleme mai mari, cu atit este mai saraca. Si mai este grea din pricina oamenilor politici, fosti sau viitori candidati. Oameni care te sufoca si te impiedica sa faci ceva pentru oras, oameni care socotesc ca, daca orasul merge prost, cresc sansele lor. Pentru oameni de acest tip nu mai am niciun pic de respect, ii consider o calamitate a zilelor noastre.Vine o zi cind tragi linie si socotesti cite lucruri bune ai facut, cite s-au schimbat in oras! E mai usor sa faci planuri de viitor decit sa inventariezi si sa spui ca poate se putea mai mult! Vorba unui prieten: Primarii fac ce pot si pot ce vor!

 

BONUS !!!

Declaratie de avere Gheorghe Fraticiu 2005 versus 2012. Cam prosper domnul Fraticiu de cand ocupa functii publice. Sunt sigur ca le-a dobandit pe toate datorita salarului “mizerabil” de primar si viceprimar dupa aproape 12 ani de munca intensa Smile

P.S. N-am ales poza la intamplare. Chiar imi place cand e rosu ca racul la fata. Ma intreb oare cine il va fi suparat inainte sa-I faca Dan Francu poza respectiva.

(Vizualizat de 3 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.